rekryteringsta-get-vit.png

:

:

:

Till avgång

Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Vad är ditt nästa steg?

Visst är det viktigt att få den där sköna känslan i magen innan man bestämmer sig för att ta nästa steg? Det tycker vi, och tror att det kan ske genom det personliga mötet, när människor får träffas under avslappnade och trevliga former.

Har du funderat på att byta jobb? Att det kanske är dags att ta nästa steg i karriären? Är du nyfiken på vilka arbetsgivare som finns i din närhet och som söker ny kompetens? Kom till Rekryteringsmässan på Aktivitetsfabriken i Hudiksvall den 16 september!

Här får du möjligheten att träffa ett trettiotal olika arbetsgivare under en dag, som alla letar efter nya talanger. Här hittar du alla utställare.

Om du har familj får du gärna ta med dig dem. I direkt anslutning till mässan finns nämligen aktiviteter även för barnen. Vad sägs om att låta dem testa spela padeltennis hos Hudik Padel Center, eller kanske våga sig in i spelets värld tillsammans med VR-teamet?

Och du, söker du inget nytt jobb just nu? Kom dit ändå! Det här är en mötesplats där du kan inspireras, träffa andra företag, se vad de erbjuder och vad som är på gång.

Vi ses!

Plats: Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1, Hudiksvall
Öppettider: kl 10.30-16.30
Inträde: 188 kr/person. Lunch ingår i entrébiljetten. Fika finns att köpa.
Garderob: Bemannad, ingår i entrébiljetten
Parkering: Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till Aktivitetsfabriken

Boka din biljett idag! 

hna-rekryteringståget-massan_1170x858.jpg