rekryteringsta-get-vit.png

:

:

:

Till avgång

Nyfiken på Hudiksvall?

reph_a1120.jpg

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden cirka 2,5 timmar och du når både Sundsvall och Gävle inom en timme med tåg.

Hudiksvalls kommun har 37 000 invånare, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. I Hudiksvall finns landskapets akutsjukhus och en rad företag som är världsledande inom sina respektive verksamheter.

Kommunen rymmer en storslagen och varierande natur. Här möts människor, hav och land, stad och landsbygd, tradition och innovation, historia och framtid. Här finns skärgården med över hundra öar, långa stränder och vackra fiskelägen för bad, båtliv och fiske.
Kulturen har djupa rötter och gör sig påmind bland annat genom de stolta hälsingegårdarna och den levande musiken. Spår från fiskets storhetstid och träpatronernas dagar hittar du i Hudiksvall, men även restauranger, kaféer, shopping och uteliv för de flesta smaker.

Läs mer om Hudiksvall här:
www.hudiksvall.se
www.tillhudiksvall.se
www.visitgladahudik.se

Tillbaka