rekryteringsta-get-vit.png

:

:

:

Till avgång

Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Om eventet

Registrera dig

Om eventet

Rekryteringståget arrangeras för att bistå det lokala näringslivet i deras jakt på rätt kompetens samt bidra till ökad inflyttning till Hudiksvalls kommun. Evenemanget går ut på att visa upp Hudiksvall för potentiella inflyttare samt sammanföra arbetssökande med arbetsgivare i Hudiksvalls kommun.

Rekryteringståget arrangeras för att bistå det lokala näringslivet i deras jakt på rätt kompetens samt bidra till ökad inflyttning till Hudiksvalls kommun. Evenemanget går ut på att visa upp Hudiksvall för potentiella inflyttare samt sammanföra arbetssökande med arbetsgivare i Hudiksvalls kommun. Eventet är också öppet för personer som redan verkar och bor i Hudiksvall kommun eftersom den här satsningen kommer sätta hela kommunens arbetsmarknad i fokus.

Söndagen den 16 september har vi abonnerat ett tåg från Stockholm till Hudiksvall. Målet är att fylla tåget med personer som kan tänka sig att flytta till Hudiksvall för att jobba och leva här. Vi tror att sannolikheten är större att man söker sig till en plats man varit i och har en positiv bild av. Vi tror att denna dag kan bidra till det.  

Tåget avgår från Stockholm Central 08.01 och ankommer till Hudiksvalls Station 10.38. Ombord på tåget bjuder vi på frukost och berättar mer om vad som kommer att hända under dagen. Väl på plats i Hudiksvall får du som gäst besöka en rekryteringsmässa där ett stort antal såväl privata företag som offentliga aktörer finns representerade. Det kommer finnas gott om tid att besöka de olika företagens montrar, mingla, boka in tid för intervjuer samt dela ut sitt CV. Det kommer även ges tillfälle att åka på guidad tur i och runt Hudiksvall för den som önskar. 

Tåget till Stockholm avgår kl 16.30 och ankommer till Stockholms Central kl. 19.42. Observera att tiderna än så länge är preliminära och kan komma att ändras.

För dig som åker från Stockholm så kostar resan 188 kr/person. Då ingår tågresa tur och retur, frukost ombord på tåget, entré samt lunch på mässan.

Barn är välkomna att följa med på resan. Det kommer att finnas aktiviteter för dem i direkt anslutning till rekryteringsmässan. 
Rekryteringsmässan i Hudiksvall kommer även att vara öppen för andra besökare. Öppettider för mässan är 10.30 – 16.30.

För dig som enbart deltar på mässan

För dig som redan verkar och bor i Hudiksvalls kommun eller runtomkring kommer det finnas entrébiljetter att köpa.

För dig som åker med rekryteringståget från Stockholm 

Registrera dig och köp din tågbiljett här. Vi kommer kontakta alla som anmält intresse när biljetterna släpps den 16 juli. Du skapar en profil och betalar din tågbiljett. Först då blir din anmälan bindande. 

När du registrerar dig anger du vilken utbildning/kompetens du har samt vilken typ av tjänster du är intresserad av. Endast de företag som är utställare samt arrangören får ta del av din information. 

Rekryteringståget arrangeras av Hudiksvalls Näringslivsbolag i samarbete med det lokala näringslivet.