rekryteringsta-get-vit.png

:

:

:

Till avgång

Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Hälsinglands Sparbank

Hälsinglands Sparbank

En modern bank med en lång och spännande historia

Hälsinglands Sparbank är en fristående fullsortimentsbank som erbjuder tjänster för privatpersoner, private banking kunder och företag. Vi är 100 medarbetare på våra fem kontor runt om i Hälsingland och Medelpad. Banken växer och förra året gjorde vi vårt bästa resultat någonsin. För att vi ska kunna fortsätta leverera högklassig service till våra kunder och fortsätta den digitala resan behöver vi bli fler.

Hälsinglands Sparbank har en lång och spännande historia. Banken grundades redan 1848 och firar alltså 170 år i år. Vi vill vara en personlig och nära bank med tid för ett personligt möte och samtidigt en modern bank som med hjälp av digitala tjänster finns tillgänglig dygnet runt. Vi är en fristående bank med lokal styrelse, korta beslutsvägar och god kunskap om bygden - något vi vet att våra kunder uppskattar.

De flesta banker har anonyma aktieägare som vill få utdelning när det går bra för banken. Vi som Sparbank har istället huvudmän som är länken mellan banken och det lokala samhället. När det går bra för oss återinvesteras en del av vinsten i banken och en del av överskottet går tillbaka till orten.
Sedan år 2000 har vi gett tillbaka över 85 miljoner kronor. Pengar som kommer skapa förutsättningar för tillväxt och livskvalitet på de orter där vi är verksamma.

- Förra året gjorde vi vårt bästa resultat någonsin i vår 170-åriga historia. Allt fler kunder, såväl privatkunder som företagskunder, väljer att bli kunder hos oss. Det är vi jätteglada för och för att fortsätta kunna leverera banktjänster av högsta kvalitet så behöver vi bli fler medarbetare. På kort sikt söker vi privatrådgivare/investeringsrådgivare, försäkringsrådgivare och jurist, säger Anna-Karin Edeborg, marknadschef på Hälsinglands Sparbank. Vi är dessutom alltid intresserade av civilekonomer, ekonomer och banktjänstemän.

Hälsinglands Sparbank söker följande konkreta tjänster:

  • Försäkringsrådgivare
  • Investeringsrådgivare/privatrådgivare
  • Jurist

Dessutom är följande profiler intressanta att komma i kontakt med:

  • Civilekonomer
  • Ekonomer
  • Människor med bankerfarenhet

FAKTA OM HÄLSINGLANDS SPARBANK 
Verksamhet: Fullsortimentsbank som erbjuder tjänster för såväl privatpersoner som företagskunder.
Grundades: 1848
Kontor: Hudiksvall, Delsbo, Iggesund, Järvsö, Lucksta
VD: Stefan Nordlund
Antal anställda: 100
HR-kontakt: patrik.dahlin@halsinglandssparbank.se
www.halsinglandssparbank.se