rekryteringsta-get-vit.png

:

:

:

Till avgång

Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Monitor

Monitor

Bäst i klassen på affärssystem för tillverkande företag

Med 40 års erfarenhet är Monitor idag den marknadsledande leverantören av affärssystem i Sverige. Företaget har drygt 200 anställda, varav merparten är stationerade på huvudkontoret i Hudiksvall. Här sker all utveckling av programvaran MONITOR och tanken är att så ska det förbli.

MONITOR är ett komplett affärssystem optimerat för tillverkande företag. Systemet finns idag installerat hos över 3300 företag, flertalet av dessa i Sverige men efterfrågan från andra länder ökar. Idag är affärssystemet översatt till 15 språk.

MONITOR utvecklas i nära samarbete med företagets kunder. Kvalitet genom hela kedjan är viktigt för Monitor och något de aldrig tummar på. Verksamheten omfattar förutom utveckling även utbildning, konsultverksamhet och support. En kvalificerad support och utbildning är viktiga delar i företagets kundorienterade arbetssätt.
I Sverige sker all utbildning och försäljning i egen regi. Utanför Sverige har Monitor egna bolag och partners som sköter försäljning och utbildning. Idag finns Monitor representerade i Danmark, Finland, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Malaysia och Kina.

I höst flyttar Monitor i Hudiksvall in i ett helt nybyggt kontor i centrala stan med utsikt över Lillfjärden. Något som är efterlängtat då de befintliga lokalerna börjar kännas för trånga.

- Monitor grundades av min bror Åke Persson för fyrtio år sedan. Det första systemet levererades 1982. Sedan dess har företaget gjort en makalös resa, säger Morgan Persson, VD på Monitor. För drygt ett år sedan lanserade vi senaste versionen av vårt affärssystem, Monitor G5, och systemet fick ett fantastiskt mottagande på marknaden. Målet framåt är tydligt. Vi ska fortsätta växa och lansera MONITOR på nya marknader runt om i världen. Vi ser en enorm potential, men för att kunna växa i den takt vi vill behöver vi anställa fler systemutvecklare och supporttekniker, säger Morgan Persson.

Monitor har fått stor uppmärksamhet för sitt unika vinstdelningssystem. Syftet med systemet är att uppmuntra medarbetarna till högt engagemang, bra prestationer och god service som gynnar både företaget och den enskilde individen. Under de senaste 8 åren har personalen fått dela på 267 miljoner kronor.

Monitor söker i första hand denna kompetens:

  • Systemutvecklare
  • Supporttekniker

FAKTA OM MONITOR 
Verksamhet: Utveckling, försäljning, utbildning och support av affärssystem för tillverkande företag
VD: Morgan Persson
Omsättning: 280 MSEK (2016) 
Resultat: 86 MSEK (2016)
Antal anställda: 210
HR-kontakt: jobb@monitor.se
www.monitor.se