rekryteringsta-get-vit.png

:

:

:

Till avgång

Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Oilquick

Oilquick

Världsledande leverantör av fullautomatiska snabbfästessystem

OilQuick AB har de senaste årtiondena utvecklats till världens ledande tillverkare och leverantör av helautomatiska snabbfästessystem för olika typer av redskapsbärare som grävmaskiner, hjullastare, gaffeltruckar, materialhanteringsmaskiner och kranar. All utveckling och tillverkning sker i Hudiksvall. Produkterna marknadsförs och säljs av återförsäljare runt om i världen. Hela 85 procent av företagets produktion går på export, framförallt till tysktalande länder.

Oilquick har haft en väldigt god tillväxt de senaste 15 åren och målet är att fortsätta växa. För att kunna göra det krävs att företaget blir fler medarbetare. Idag är de 80 personer på kontoret och produktionsanläggningen i Hudiksvall och inom några år tror företagets VD att de kommer att vara ca 150 personer.

Merparten av de produkter företaget tillverkar går på export och säljs via återförsäljare runt om i världen. För att komma närmare sina kunder öppnar Oilquick egna säljbolag i Frankrike och USA nu i år.

För Oilquick är det viktigt att medarbetarna mår bra och trivs på arbetet. De arbetar därför förebyggande med stresskurser, utbildningar i ledarskap, utvecklingssamtal, medarbetarenkäter och årliga hälsoundersökningar. De satsar även stort på medarbetarnas fysiska hälsa. Alla medarbetare erbjuds massage under arbetstid, ett årligt friskvårdsbidrag samt fina erbjudanden från flera lokala gym. Synundersökningar och eventuella glasögon bekostas, upp till en viss summa, av företaget.  Sjukvårdsförsäkring för alla anställda som garanterar snabb vård och rehabilitering. Vi ser även till att våra arbetsplatser är ergonomiska, allt för att förebygga skador.

- OilQuick har mycket engagerade medarbetare och det är något jag är mycket stolt över. Vi utvecklar och säljer världsledande produkter och då gäller det att vi upplevs som ett toppföretag även att arbeta på. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Mår de anställda bra, presterar de bra, vilket i sin tur leder till att företaget går bra! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskap vi har på OilQuick, säger Henrik Sonerud, VD på OilQuick AB. 

Oilquick söker i första hand denna kompetens:

  • Konstruktörer 
  • CNC-operatörer
  • Montörer
  • Säljare
  • Inköpare
  • Ekonomer

 Fakta om Oilquick
Verksamhet: Utveckling, tillverkning och försäljning av automatiska snabbfästessystem för olika typer av redskapsbärare.
VD: Henrik Sonerud
Omsättning: 280 MSEK (2017)
Resultat: 37 MSEK (2017)
Antal anställda: 80
HR-kontakt: malin.lindqvist@oilquick.com
www.oilquick.com