rekryteringsta-get-vit.png

:

:

:

Till avgång

Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Region Gävleborg

Region Gävleborg

Region Gävleborg – en stor arbetsgivare med många möjligheter

Region Gävleborg är en av länets största arbetsgivare med bred verksamhet inom bland annat miljö, hälso- och sjukvård, infrastruktur, kollektivtrafik, utbildning och kultur. Det gör att du som medarbetare har många möjligheter till utveckling var du än arbetar i organisationen.

Nya Hudiksvalls sjukhus - det lilla sjukhuset med det stora hjärtat

För att fortsätta kunna erbjuda Hudiksvallsborna en modern och säker vård, och våra medarbetare en bättre arbetsmiljö bygger vi nya Hudiksvalls sjukhus.  Det innebär att sjukhuset kommer att moderniseras under flera år från och med nu. Framtidsbygget är samlingsnamnet för de om- och nybyggnationer som görs av Hudiksvalls och Gävle sjukhus.

Utvecklar nära vård tillsammans

Parallellt utvecklar vi våra arbetssätt i hälso- och sjukvården och sätter patienterna ännu mer i fokus. Uttrycket och arbetssättet ”Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient” är det vi jobbar utifrån varje dag, i alla våra verksamheter. Och vi gör det tillsammans.

Enklare livspussel

Här i Hudiksvall får du nära till jobb och fritidsintressen. Här finns chans till ett enklare livspussel.

Vill du jobba hos oss?

Vi söker alltid kvalificerade medarbetare till Hudiksvalls sjukhus, våra hälsocentraler och Forsa folkhögskola.

 

Region Gävleborg söker i första hand kompetens inom:

  • Sjuksköterskor
  • Medicinsk sekreterare
  • Specialistsjuksköterskor
  • Läkare
  • Psykologer

FAKTA OM REGION GÄVLEBORG
Region Gävleborg är en politiskt styrd organisation med verksamhet inom bland annat: folkhälsa och miljö, hälso- och sjukvård, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur.

Tillsammans är vi 6200 medarbetare som arbetar för att hälso- och sjukvården ska bidra till en god hälsa och vård på lika villkor för hela befolkningen. Alla människor i alla delar av länet ska ha en god livsmiljö och en god hälsa. Region Gävleborgs mål är att Gävleborg ska vara ett attraktivt län och att människor som du vill flytta hit och bo kvar, vare sig det är i staden eller på landet.

www.regiongavleborg.se 

HR-kontakt: Emma Ruth, emma.ruth@regiongavleborg.se