rekryteringsta-get-vit.png

:

:

:

Till avgång

Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

RISE

RISE

För att Sverige ska utvecklas behövs nya kommersiella idéer, tjänster och lösningar, alltså innovationer. Det jobbar vi på RISE med!

Har du ett företag som står i begrepp att expandera? Eller är du en enskild forskare som vill kommersialisera resultatet av din forskning? Kanske söker du finansiering för att utveckla din idé? Vi ser till att du och din idé plockas upp och sammanförs med rätt person. Vi är länken mellan forskningen, marknaden och olika finansiärer.

RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 400 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster.

I Hudiksvall driver RISE mötesplatsen Propell Innovation Hub för dig som har en idé, uppfinning eller innovation du vill komma vidare med. Det är en plats där roliga startups, nyfikna entreprenörer och spännande individer kan samlas och utvecklas.

RISE driver också klusterorganisationen Fiber Optic Valley som är en länk mellan akademi, näringsliv och offentlig verksamhet. Varje dag jobbar vi med att sammanföra den senaste forskningen inom digitalisering med näringslivets behov, vilket förstås kommer offentligheten tillgodo. Man kan också säga att vi matchar spetskompetens med entreprenörskap och utmaningar med idéer.

I Hudiksvall har vi även ett fiberlabb som forskar och producerar specialfiber för industrin.

- RISE i Hudiksvall är med på Rekryteringståget av flera skäl. Dels för att vi själva ofta har behov av högutbildade personer och dels för att de entreprenörer och lokala företag vi möter har behov av olika nyckelkompetenser för att komma vidare med sina idéer och innovationer. På Propell och Fiber Optic Valley i Hudiksvall behövs ofta kompetens inom exempelvis projektledning, affärsutveckling och internationalisering. Företagen i vårt nätverk söker ständigt spetskompetens inom olika områden. Kanske brinner du för digitaliseringsfrågor eller har erfarenhet av att coacha startup-företag? Hör av dig till oss!


RISE söker i första hand denna kompetens:

  • Utvecklingsingenjörer 
  • Kommunikatörer
  • Affärsutvecklare
  • Controller
  • Koordinator (marknad/sälj)
  • Projektledare
  • Mjukvaruutvecklare

 

Högutbildade personer inom alla akademiska områden är intressanta. 

FAKTA OM RISE I HUDIKSVALL
Verksamhet: Forskningsinstitut
VD: Pia Sandvik
Antal anställda: 2400
HR-kontakt: Johanna Flanke johanna.flanke@ri.se
www.fiberopticvalley.com
www.propellinnovation.se
www.ri.se