rekryteringsta-get-vit.png

:

:

:

Till avgång

Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Familjen Andrews

Familjen Andrews bor i ett hus i centrala Hudiksvall. Tidigare bodde de i Berlin.

Ingrid , jobbar som lärare i tyska i Hudiksvalls kommun från årskurs 1 till gymnasiet

Thomas, arbetar som läkare specialiserad på internmedicin på Hudiksvalls sjukhus

Barnen Fiona och Ella

Familjen Andrews flyttade hit från Berlin 2007. Ingrid kommer ursprungligen från Chicago i USA och Thomas från norra Tyskland. Thomas hade sett en annons i en tysk läkartidning att Landstinget Gävleborg sökte läkare. Den främsta anledningen till att de flyttade till Sverige var en bättre balans mellan arbete och familjeliv. Arbetslivet i Sverige upplever de mindre hierarkiskt än i Tyskland, något de anser gynnar alla. Det rika utbudet av kultur och goda tågförbindelser gjorde att valet föll på just Hudiksvall. Och ledsnar de på utbudet av aktiviteter i Hudiksvall så ligger inte Stockholm så långt bort.

De tycker att de kommit in i samhället på ett bra sätt och har många goda vänner. Fiona och Ella tycker att just kompisarna är det allra bästa med livet i Hudiksvall.

I motsats till sina föräldrar så älskar Fiona både hushållsost och kaviar. Men det är inget bekymmer för oss säger mamma Ingrid, det finns ju mat från hela världen att köpa här.

-Vintern här är jättefin vilket passar mig som gillar längdskidåkning, säger Ingrid. Hela familjen har dessutom börjat spela tennis tillsammans nyligen. Det hade vi nog inte gjort om vi hade bott kvar i Berlin.

-Att kunna promenera till och från arbetet året runt tycker jag är toppen, säger Thomas. Att dessutom känna sig trygg när våra barn är ute och leker själva är väldigt positivt för oss.

Andrews-1-.jpg