rekryteringsta-get-vit.png

:

:

:

Till avgång

Guidad busstur ut till Ystegårn i Forsa Socken!

CIA.jpg

Cecilia Olsson presenterar sig

Hej och välkommen att följa med mig på guidad busstur till Ystegårn i Forsa Socken!

Jag heter Cecilia och för bra precis sex år sedan flyttade jag hem igen till Hudiksvall. Det var ett steg jag bara halvåret tidigare sagt direkt nej till. Men det var den där tidiga morgonen i januari, när jag precis lagt bud på ett hus ute på Adelsö som den självklara rösten i magen gjorde sig hörd - Mäh, jag skall ju flytta hem. Och det beslutet har jag inte ångrat en dag!

Även om flytten tog mig bort från huvudstaden har jag haft fortsatt möjlighet att arbeta med teater, som jag brinner för. Jag har under tre år varit en av projektledarna för Scenplats Hudiksvall, där mitt uppdrag som manusförfattare och regissör tagit mig genom Hudiksvalls historias alla hörn. Och det är dit jag tänkte ta er med!

Söndagen den 16/9 när Rekryteringståget kommer till Hudiksvall har ni möjlighet att åka med mig på en guidad busstur ut på landsbygden dit mitt hjärta klappar som mest. Det blir en bussresa på dryga milen där ni bjuds på berättelser om då och nu som kommer att kopplas samman med ett besök på lantliga Ystegårn –

Besöket sammanfaller fint med den årliga höstmarknaden som just går av stapeln med möjlighet för dig/ni till att njuta av och även köpa närodlade/kravmärkta produkter från bygden. 

Ystegårn är bara en av många fina ställen som gör Hudiksvallsbygden till vad det verkligen är - "någonstans att komma hem till".

Välkomna att hänga med!

Cecilia 

Tillbaka