rekryteringsta-get-vit.png

:

:

:

Till avgång

Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Om eventet

Registrera dig

Om eventet

Funderar du ibland på att göra något helt annat och få en nystart i livet? Kanske flytta, söka ett nytt jobb och få tid över till det viktiga i livet? Nu har du chansen att under en dag upptäcka vad Glada Hudik har att erbjuda dig och din familj. Häng med på Rekryteringståget!

Söndagen den 16 september går ett abonnerat tåg från Stockholm Central till Hudiksvall. På plats i Hudiksvall besöker vi Rekryteringsmässan där ett 30-tal lokala företag finns på plats för att presentera sig och berätta om vilka kompetensbehov de har nu och framåt. Det kommer även finnas möjlighet att åka med på en guidad tur genom staden för den som önskar. Hela familjen är välkommen att följa med på tåget. Det finns barnaktiviteter i direkt anslutning till Rekryteringsmässan så att du som förälder i lugn och ro kan besöka mässan och träffa potentiella arbetsgivare.  

Tåget avgår från Stockholm Central 08.01 och ankommer till Hudiksvalls Station 10.38. Ombord på tåget bjuder vi på frukost och berättar mer om vad som kommer att hända under dagen. 

Tåget till Stockholm avgår kl 16.30 och ankommer till Stockholms Central kl. 19.42. Observera att tiderna än så länge är preliminära och kan komma att ändras.

Att åka med Rekryteringståget kostar endast 188 kr per person och då ingår tågresan tur och retur Stockholm-Hudiksvall, frukost ombord, entré till Rekryteringsmässan, lunch på mässan samt en enklare middag på tågresan hem. Missa inte denna unika chans att under en dag uppleva både en ny stad och få möjligheten att träffa flera potentiella arbetsgivare!

Registrera dig och köp din tågbiljett här. Du skapar en profil och betalar din tågbiljett. Först då blir din anmälan bindande. 

När du registrerar dig anger du vilken utbildning/kompetens du har samt vilken typ av tjänster du är intresserad av. Endast de företag som är utställare samt arrangören får ta del av din information. 

 

VÄLKOMMEN OMBORD!

 

Rekryteringståget arrangeras av Hudiksvalls Näringslivsbolag i samarbete med det lokala näringslivet.